Geaccrediteerde nascholingen

Medisch Tuchtrecht

Dit najaar hebben we ons gericht op het Medisch Tuchtrecht, in Het tuchtrecht, wat nu? Hiervoor hebben wij expertise ingewonnen van juridisch onderlegde professionals. Op deze wijze is onze kennis op het gebied van het medisch tuchtrecht accuraat én ontzorgen wij jou graag met een adequate nascholing. Dit alles, zodat jij je kunt richten op de kern van je werk en het plezier niet uit het oog hoeft te verliezen.  

Zonder dat we het willens en wetens doen, kunnen we fouten maken of ogenschijnlijk fouten hebben gemaakt. Wat als een (onbewuste) fout of miscommunicatie resulteert in een klacht? Of erger nog. Eindigt bij de tuchtrechter. Weet u hoe te handelen? Wat het met u persoonlijk doet? Met uw familie en sociale leven? Welke gevolgen dit heeft of kan hebben voor uw werkzaamheden of de toekomst? Welke gevoelens dit bij u oproept? Of u wel of geen openheid van zaken zou geven? Om antwoord op al deze vragen te krijgen, nodigen wij u graag uit voor de nascholing ‘’Het tuchtrecht, wat nu?’’. Het geeft u theoretische en praktische handvatten ten aanzien van een tuchtrechtprocedure, uw gevoelens, (rechts)bijstand en meer.

Voor deze bijeenkomst kun je het maximaal aantal te behalen accreditatiepunten halen, namelijk 1 per uur. Accreditatie is voor 3 ABAN uren toegekend (ABAN cluster 1, 2 en 3 artsen). Kosten deelname € 150 per persoon.

Nascholingsagenda:

Er zijn op dit moment geen nieuwe nascholingen gepland. Je kunt ons via het contactformulier benaderen of een email sturen naar Heft@maakhethelder.nl om een incompany nascholing te verzorgen.