Welkom

Eindelijk een mogelijkheid om de expertise van een arts en psycholoog tegelijkertijd tot je beschikking te hebben, juist wanneer je wilt verhelderen waar je tegenaan loopt.

Wij zijn Janneke Vermeij en Arianne Beckers. In ons werk als psycholoog en als arts krijgen we regelmatig te maken met mensen die vastlopen in het dagelijks leven. Wat opvalt is dat zij vaak bewust dan wel onbewust hebben gewacht, totdat ze niet meer verder kunnen.

Omdat juist de vraag vooraf speelt ‘’Zou ik baat hebben bij hulp?’’ en ‘’ Wat voor een behandeling zou mij het meest kunnen helpen?’’ bieden wij triage consulten*. Wij gaan niet op de stoel van je huisarts of psycholoog zitten, maar gebruiken wel onze kennis en kunde om met je mee te denken en handvatten te bieden.

Wij staan voor de overtuiging dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is en zich prettig bij voelt. In onze spreekkamer kunnen wij niet altijd de tijd nemen die we graag zouden willen nemen. Samen hebben wij Heft opgericht om aan deze eigen wens te kunnen voldoen. Out of the box, buiten de spreekkamer en to-the-point. Bij Heft werken we kort en gericht. We zijn noodzakelijk eerlijk en streven we naar één doel: Maak het helder.

Fysieke en psychische uitdagingen zijn er in verschillende soorten en maten. Bovendien hebben ze de neiging om continue in elkaar over te lopen. Van onszelf en thuis uit krijgen we allemaal een dosis omgeving, rolmodellen en opvoeding mee die onze leergeschiedenis vormen. Soms gewild, soms ongewild. Je kunt ervoor kiezen deze uitdagingen te bagatelliseren ‘’Dat zal ik wel van mijn vader hebben’’ of ‘’Anderen lopen ook vast, het hoort erbij’’. Of je gaat aan de slag met goedbedoelde adviezen als: ‘’Maak een grote reis, doe een workshop yoga, maak je minder druk, enzovoorts.’’ Wij van Heft geloven dat dit krachtiger kan.

Jij voelt zelf als geen ander of er iets stroef in je leven verloopt. Waarom wachten, totdat je echt niet meer verder kunt? Heft biedt je graag de helderheid van geest om tot verandering te kunnen komen. Daarom bieden wij persoonlijke en gerichte triageconsulten* aan.

 

*zie toelichting inhoud triageconsult bij ‘’triageconsulten’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *